SAFETY SPAIR SEALANT | ltdmobil.si

EAN: 716281003547
OPIS: SLIME SET ZA POPRAVILO PREDRTIH PNEVMATIK
UPORABA: Set za popravilo predrtih pnevmatik Slime Safety Spair je inovativni izdelek, ki vam prihrani čas in dena
Enostavna uporaba: z enostavnim pritiskom na gumb zakrpate pnevmatiko in nemoteno nadaljujete z vožnjo, vse to v samo 7-ih minutah. Uporaba je zelo enostavna in učinkovita.

- olja in maziva PAKELO
- dodatki za dizelske in bencinske motorje STP
- avtokozmetika, polirne paste, vosek, keramika, ...
- prva pomoč (auto in moto) LTD MOBIL
- tepihi (guma in tekstil), avto prevleke LTD MOBIL
- gasilni aparati, trikotniki, sistemi za hitro vulkanizacijo
- unikatni tekstil (majčke, jokpce, jakne automoto znamk) za voznike in voznice
- pneumatike letne, zimske vseh dimenzij priznanih proizvajalcev


VSE ZA AVTO IN VOZNIKAVSE ZA AVTO IN VOZNIKATRGOVINA
Pnevmatike vseh dimenzij priznanih proizvajalcev ( Bridgestone, Pirelli, Michelin, Firestone, Nokian Tyres, Kumho Tyre, Dunlop, Sava, Uniroyal, Falken, Fulda, Goodyear, Hankook, Imperial, Continental, Nexen, po ugodnih cenah, pokličite nas in preverite naše akcijske cene .


zimske gume prima stella (1)zimske gume prima stella (1)
TRGOVINA

SAFETY SPAIR SEALANTSAFETY-SPAIR-SEALANT-2023-10-05-11-26-36.jpg

SAFETY SPAIR SEALANT

EAN: 716281003547
OPIS: SLIME SET ZA POPRAVILO PREDRTIH PNEVMATIK
UPORABA: Set za popravilo predrtih pnevmatik Slime Safety Spair je inovativni izdelek, ki vam prihrani čas in dena
Enostavna uporaba: z enostavnim pritiskom na gumb zakrpate pnevmatiko in nemoteno nadaljujete z vožnjo, vse to v samo 7-ih minutah. Uporaba je zelo enostavna in učinkovita. Zakrpate lahko do 6 mm velike luknje, polnilo, ki se že nahaja v pnevmatiki pa bo tudi ob naslednjem predrtju pnevmatiko samodejno zakrpalo.

Varno: izognite se nevarnim in neprijetnim situacijam ob predrti pnevmatiki. Dolgo čakanje na pomoč, menjavanje pnevmatike na nevarnih krajih (avtocesta), v zelo slabih vremenskih razmerah (dež, megla, mraz, noč), … Zagotovite si varnost.

Neškodljivo: tesnilno polnilo ne vsebuje kemijsko škodljivih snovi, zato ne poškoduje vaših pnevmatik, platišč ali dragih senzorjev za merjenje tlaka. Odstranite ga lahko z navadno vlažno krpo ali vodo.

Uporabno: set je primeren za vsa vozila, uporabite ga lahko na vseh vrstah pnevmatik. Set vsebuje kompresor z vsemi potrebnimi priključki za uporabo v vseh okoliščinah. Vgrajena led svetilka za nočno uporabo in dodatni priključki za napihovanje žog, pripomočkov za na plažo, otroških igrač, …

Slime Safety Spair rešuje vaša življenja in pnevmatike: nezanemarljiv odstotek prometnih nesreč v Evropi je povezan s predrtimi pnevmatikami in nepravilnim tlakom v njih. Redno preverjajte tlak v vaših pnevmatikah ali pa jih preventivno napolnite s Slime tesnilnim polnilom, saj Slime tesnilno polnilo zadržuje konstanten tlak v pnevmatikah, ščiti pred predrtji, znižuje porabo goriva in podaljša življenjsko dobo pnevmatik zaradi konstantnega tlaka v njih. Ne bodite žrtev statistike.45,90 €

Na zalogi 10 kos.

DODAJ V KOšARO
Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!TRGOVINA


Delite stran ltdmobil.si - SHOP na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani, in s tem sporočamo drugim, kaj ltdmobil.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


SHOP - SAFETY SPAIR SEALANT | ltdmobil.si

ltdmobil.si

×
d

Izpolnite vsa polja!

podatki za pošiljanje

podatki za račun

Izberite način plačila

eur

eur

Stroški pakiranja: 0,00 €

eur

eur

Preberite si pogoje poslovanja na strani ltdmobil.si: pogoji poslovanja

Račun vam bomo izdali v pisni obliki ob prejemu naročila.

ltdmobil.si omogoča spletno trgovino na območju RS in EU ali po dogovoru v skladu z zakonom.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila), to je, ko svoj nakup potrdi s klikom na »Zaključi nakup« ali »Plačaj«.

ltdmobil.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani ltdmobil.si:pogoji poslovanja

Sprejemam