Podjetje Ltd mobil d.o.o.

Pri podjetju Ltd mobil d.o.o. smo vedno zadovoljni, če vam lahko pomagamo. Če potrebujete več informacij o naših storitvah nas kontaktirajte s pomočjo obrazca spodaj oz. nas kontaktirajte preko telefona ali Emaila in z veseljem vam bomo pomagali.

Ltd mobil d.o.o.

Kontaktirajte nas, vedno ste dobrodošli in odgovorili vam bomo na vsa vprašanja


ltdmobil.siltdmobil.si


TRGOVINA


Ltd mobil d.o.o.

Štihova 13
    SI-1000 Ljubljana

Zastopnik/Ustanovitelj: Tanja Kutanjac


Davčna št.: SI64880923 ( smo davčni zavezanec )

Matična št.: 8678600000

TRR: SI56 0284 3026 3454 702


Ltd mobil kontakt

Kontaktni podatki podjetja Ltd mobil d.o.o.


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. +386 31 285 167. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – Na strani Ltd mobil d.o.o. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost!

Ltd mobil d.o.o. - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli


Ltd mobil d.o.o.

Štihova 13
    SI-1000 Ljubljana

Davčna št.: SI64880923
Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošte
Delite stran ltdmobil.si - Ltd mobil d.o.o. na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani, in s tem sporočamo drugim, kaj ltdmobil.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


Ltd mobil d.o.o. - Podjetje Ltd mobil d.o.o.

ltdmobil.si

×
d

ltdmobil.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani ltdmobil.si:pogoji poslovanja

Sprejemam