LTD MOBIL d.o.o.

V podjetju LTD MOBIL d.o.o se že vrtso let trudimo nuditi kakovostne storitve z garancijo za pridobitev zaupanja tudi najbolj zahtevnih kupcev...

PODJETJE


LTD MOBIL d.o.o.LTD MOBIL d.o.o.


TRGOVINA
Podjetje Ltd mobil d.o.o. se ukvarja z prodajo rabljenih vozil, uvozom vozil po naročilu, financiranjem (lizing, gotovinski krediti, nakup na obroke) izposoja kombi vozil 7+1, prodaja olj in maziv PAKELO, prodaja pnevmatik za vsa motorna vozila pa tudi kompletov obvezne in notranje dodatne opreme vozil. Podjetje Ltd mobil d.o.o. je imetnik certifikata DOBER POSLOVNI ZGLED in se ponaša z eno izmed najboljših bonitetnih ocen v Republiki Sloveniji.


ltdmobil.siltdmobil.si
Ltd mobil d.o.o.


Različni izdelki


Ltd mobil kontakt


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. +386 31 285 167. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – Na strani Ltd mobil d.o.o. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost!

PODJETJE - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli


Ltd mobil d.o.o.

Štihova 13
    SI-1000 Ljubljana

Davčna št.: SI64880923
Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošte
Delite stran ltdmobil.si - PODJETJE na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani, in s tem sporočamo drugim, kaj ltdmobil.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


PODJETJE - LTD MOBIL d.o.o.

ltdmobil.si

×
d

ltdmobil.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani ltdmobil.si:pogoji poslovanja

Sprejemam